Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Intermediairs / Uitzendbureau FlexOnYou uit Nijmegen is een uitzendbureau dat werkt voor jou!

Uitzendbureau FlexOnYou uit Nijmegen is een uitzendbureau dat werkt voor jou!

Sharing is caring

Als je op zoek bent naar (tijdelijk) werk of misschien wel een carrièreswitch, kan je gebruik maken van een uitzendbureau uit Nijmegen. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van je arbeidsvoorwaarden en je rechten als werknemer. Daarom informeren we je bij FlexOnYou uitzendbureau uit Nijmegen uitgebreid, geen verrassingen achteraf!

 

Jong, dynamisch en ondernemend uitzendbureau

Leuk om te weten: FlexOnYou is een jong, dynamisch en ondernemend uitzendbureau in Nijmegen en omgeving. FlexOnYou is een uitzendbureau dat zich vooral richt op jonge professionals en studenten die op zoek zijn naar (tijdelijk) werk of een bijbaan naast hun studie. Ook richten wij ons op buitenlandse werknemers. Inmiddels werken er via ons Polen, Letse, Roemenen en Engelse mensen. FlexOnYou biedt vacatures aan in verschillende sectoren, waaronder bouw, infrastructuur en techniek. Andere sectoren zijn overigens niet uitgesloten, we vinden altijd een passend bedrijf voor je.

 

Onderscheiding ten opzichte van andere

Wat FlexOnYou onderscheidt van andere uitzendbureaus is hun persoonlijke benadering en begeleiding van hun medewerkers. Zo bieden ze bijvoorbeeld gratis trainingen aan en helpen ze je om je carrière doelen te bereiken. Voor de buitenlandse werknemers regelt FlexOnYou ook huisvestiging en verzekering. Ook is FlexOnYou actief betrokken bij de lokale gemeenschap, zo organiseren ze bijvoorbeeld regelmatig netwerkborrels en carrière events. Ook sponseren ze o.a. NEC-Nijmegen en Futsal Academy FlexOnYou. FlexOnYou is een enorm ondernemend uitzendbureau in Nijmegen dat graag door blijft ontwikkelen. Voor bestaande werknemers, toekomstige werknemers en ook voor hunzelf. Als je via FlexOnYou werkt, kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en professioneel advies over je carrière. Ook is er de mogelijkheid om bij bepaalde opdrachtgevers door te stromen naar een vaste baan. Als je op zoek bent naar een uitzendbureau in Nijmegen dat naast het vinden van werk ook aandacht besteedt aan persoonlijke groei en ontwikkeling, is FlexOnYou altijd een goede keuze.

 

Werken via een uitzendbureau is anders dan bij een werkgever

Het is belangrijk om te onthouden dat het werken via een uitzendbureau anders kan zijn dan werken bij een vaste werkgever. Het kan soms lastig zijn om op voorhand te weten hoeveel uren je per week zult werken, maar dit kan natuurlijk ook positief zijn en heb je in de ene week misschien wat extra vrije tijd of wat extra uren. Het is daarom aan te raden om je goed te laten informeren door FlexOnYou hét uitzendbureau van Nijmegen en omstreken en om eventuele vragen of twijfels te bespreken met een persoonlijke accountmanager of arbeidsjurist.

 

Het uitzendbureau van Nijmegen en omgeving

Werken via FlexOnYou, het uitzendbureau van Nijmegen en omgeving biedt meerdere voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken en om zo een brede ervaring op te doen in verschillende branches. Ook is het een goede manier om je netwerk te vergroten en om je carrièrekansen te verhogen. FlexOnYou is een goed uitzendbureau in Nijmegen voor jonge professionals en studenten die op zoek zijn naar (tijdelijk) werk of een bijbaan naast hun studie en dat naast het vinden van werk ook aandacht besteedt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook is dit hét uitzendbureau in Nijmegen wanneer je als buitenlandse werknemer aan de slag wilt gaan bij een Nederlands bedrijf.