Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / Soorten behandelingen die je kunt krijgen bij een schoonheidssalon Nijmegen

Soorten behandelingen die je kunt krijgen bij een schoonheidssalon Nijmegen

Sharing is caring

Hoewel schoonheid in iedereen zit, zijn er een aantal dingen die je moet doen om het te behouden. Het behoud van schoonheid is wat een schoonheidssalon Nijmegen wil bereiken. Schoonheidssalons bieden meerdere behandelingen voor elk specifiek aspect van je lichaam. Deze categorieën hebben allemaal een bepaald doel. Ze zijn bedoeld om je er mooi uit te laten zien en om een goede huidconditie te behouden. Deze categorieën bestaan ​​uit lasertherapie, permanente make-up, mesotherapie, camouflagetherapie, huidtherapie en mesoestetic. Elk van deze categorieën bevat ook meerdere behandelingen die een specifiek doel hebben met betrekking tot de behandelingscategorie.

 

Mesotherapie in Nijmegen

Mesotherapie is een niet-invasieve en natuurlijke behandeling die gebruik maakt van een reeks injecties. Deze injecties worden toegepast op specifieke delen van je lichaam om je huid strakker en verjongd te houden. Dit kan ook helpen om overtollig vet te verwijderen. De subcategorieën van deze behandeling zijn anti-aging en anti-haaruitval voor je hoofdhuid en wenkbrauwen. Meestal duren de behandelingen voor deze categorie ongeveer 30 minuten. Je hebt ongeveer 6 tot 8 behandelingen voor effectief resultaat.

 

Huidtherapie in Nijmegen

Huidtherapie is een behandeling die zich specifiek richt op het gezond, schoon, elastisch en mooi houden van je huid. Behandelingen onder deze categorie zijn hydrafacial, photona laser, dermapen, dieptereiniging, chemische peeling, casmara, coagulatie gezicht, elektrische epilatie en coagulatie vasculaire behandeling. Dit is de keuze die je kunt maken als je meerdere huidproblemen hebt zoals acne, rimpels, huidonregelmatigheden en andere soorten huidproblemen. Sommige behandelingen kunnen slechts 15 minuten duren, terwijl sommige wel 90 minuten kunnen duren. De behandelingssessie varieert ook, afhankelijk van het type procedure dat je kiest. Er zijn behandelingen die slechts in een enkele sessie gedaan kunnen worden, terwijl andere behandelingen wel 6 sessies nodig hebben.

 

Permanente make-up

Permanente make-up is een behandeling waarmee je bepaalde plaatsen op je huid kunt aanpassen of camoufleren. Het gaat hierbij vooral om je wenkbrauwen en hoofdhuid. Permanente make-up kan worden gebruikt om je wenkbrauwen en hoofdhuid er vol uit te laten zien, zelfs als deze door veroudering is teruggetrokken. Deze behandeling kan ook een grote hulp zijn bij de behandeling van overlevenden van borstkanker door de tepelhof en/of tepel te tatoeëren om de borst er natuurlijker uit te laten zien. Afhankelijk van de behandeling kan de tijd voor elke sessie 1 uur tot 8 uur duren. Elke behandeling kan 2 of 3 sessies duren.

 

Lasertherapie

Een laserbehandeling is een zeer effectieve en pijnloze behandeling die wordt gebruikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Je kunt deze therapie ook gebruiken voor het verwijderen van haar op je gezicht, oksel, bikinilijn, benen en andere delen van je lichaam. Daarnaast kan lasertherapie ook worden gebruikt om misvormde huidvlekken en oppervlakkige spataderen in de benen te behandelen. De meeste laser therapiesessies voor ontharing duren ongeveer 3-6 sessies van elk gemiddeld 10 minuten. Deze behandelingen kunnen soms langer duren, van 20 minuten tot 90 minuten. Dit is afhankelijk van welk deel van je lichaam wordt behandeld. Bij andere huid gerelateerde lasertherapie behandelingen lijken de tijd- en aantal sessies erg op die van ontharingsbehandelingen. Oppervlakkige spataderen in de benen, couperose, pigmentvlekken, spinnaevi en angioom seniele behandeling duurt ongeveer 1-3 behandelsessies en duurt ongeveer 15-30 minuten per sessie.